Malzemeler : (4 kişi
için)
4 tane Mayalı Ekmek Hamuru
250 gr Yağlı Kıyma
4 adet ince doğranmış Kuru Soğan
1 adet Domates
1 yemek kaşığı Salça
10 dal Maydanoz
1 yemek kaşığı Tereyağ
Tuz, Karabiber, Kırmızı Biber
Hazırlanışı :
Çiğ Kıyma, küçük küçük doğranmış soğan, domates, maydanoz,
tereyağ, tuz, karabiber, kırmızı biber, biber salçası karıştırılarak iç
hazırlanır.
Ekmek Hamurundan ceviz büyüklüğünde parçalar alınır ve un
serperek oklava ile açılır. Kıyması yayılır. Orta Isılı Fırında pişirilir.
Sıcakken servis yapınız.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder