Translate

14 Ekim 2019 Pazartesi

Orman Kebabı Tarifi


  
Malzemeler : (6 kişi için)

½ Kg Kuşbaşı Koyun ya da Kuzu Eti
200 gr İç Bezelye
2 adet Patates
2 adet Havuç
2 yemek kaşığı Yağ
1 adet Kuru Soğan
1,5 bardak Su
Tuz, Karabiber, Kekik

Hazırlanışı :



Bir tencereye et, çentilmiş soğan, küçük küçük doğranmış havuç, yağ ile konup kavrulur.


Üzerine su ilave edilir. Et ve havuçlar pişinceye kadar 1 saat kadar ateşte tutulur.

Üzerine küçük küçük doğranmış patates ve bezelyeler, tuz, karabiber ilave edilip, yarım saat kadar daha pişirilir.


Kekik yemek pişirildikten sonra yemeğin üstüne ilave edilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder




İDEAL KİLO HESABI BULMAK İÇİN İLGİLİ KISIMLARI DOLDURUNUZ



Boyunuz   cm




     
Kilonuz   kg İdeal Kilonuz   kg
Yaşınız      
Cinsiyetiniz Fark   kg