Malzemeler : (6 kişi için)
½ Kg Kuşbaşı Koyun ya da Kuzu Eti
200 gr İç Bezelye
2 adet Patates
2 adet Havuç
2 yemek kaşığı Yağ
1 adet Kuru Soğan
1,5 bardak Su
Tuz, Karabiber, Kekik
Hazırlanışı :
Bir tencereye et, çentilmiş soğan, küçük küçük doğranmış havuç, yağ ile konup kavrulur.
Üzerine su ilave edilir. Et ve havuçlar pişinceye kadar 1
saat kadar ateşte tutulur.
Üzerine küçük küçük doğranmış
patates ve bezelyeler, tuz, karabiber ilave edilip, yarım saat kadar daha
pişirilir.
Kekik yemek pişirildikten sonra yemeğin üstüne ilave
edilir.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder