Malzemeler : (4 kişi için)
200 gr'lık 4 parça Incik
½ kg Arpacık Soğan
2 adet Havuç
3 adet Sivri Biber
2 adet Kereviz
2 adet Kabak
½ Kg Domates
4 diş sarımsak
3 yemek kaşığı Yağ
Tuz, Kara Biber
Hazırlanışı :
Tencereye etlerle beraber yağı, sivribiberi, sarımsağı
koyarak üzerini geçeçek kadar su ilavesiyle
pişirin.
Diğer tarafta yıkanmış ve kuşbaşı
doğranmış havuç, kereviz, kabak ve arpacık soğanı hazırlayın. Etler pişmek üzere
iken hazırlanmış çiğ sebzeleri ekleyin. En sonra da kabuğu soyulmuş ve kuşbaşı doğranmış domatesi koyun. Tuz ve karabiber ilave
edip sebzeler ve et iyice yumuşayana kadar pişirip servis yapın.
Sıcak Sıcak Servis
yapınız..
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder