Malzemeler : (2-3 kişi 
için)
250 gr Mantar 
1 adet Patates 
1 adet Soğan 
4 su bardağı Tavuk Suyu 
1 yemek kaşığı Tereyağ 
1 ½ Yemek Kaşığı Un 
8-10 sap Maydanoz 
Küp doğranıp, kızartılmış Ekmek 
Tuz, Karabiber 
Hazırlanışı :
Tereyağını eritip unu ekleyin. Bir müddet 
karıştırarak kavurun. Tavuk suyunu ilave edin. Mantarları incecik dilimleyin. 
Soğan ve patatesi küp şeklinde doğrayın. Hepsini tencereye alın. 
Kaynamaya başlayınca tuzunu katın. Bir taşım 
kaynatıp, tencereyi indirin. 
İnce kıyılmış maydanoz ve kızarmış ekmekle 
servis yapın.
 
 


 
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder