Translate

10 Ekim 2019 Perşembe

Kremalı Turp Çorbası Tarifi



(Créme de radis)

Hazırlık : 10 dak. Pişirme : 10 dak.

Malzemeler : (4 kişi için)

2 demet Turp (yaprakları ile)
2 tane Pırasa
½ su bardağı Krema
4 su bardağı Tavuk Suyu
2 yemek kaşığı Zeytinyağı
bir kaç sap kıyılmış Maydanoz,
Tuz, Karabiber

Hazırlanışı :



Pırasa turp ve yapraklarını yıkayıp, ince ince kıyın ve hepsini zeytinyağında hafifçe sararana kadar çevirin.

Üzerine sıcak tavuk suyunu ilave edin. 5 dakika kadar pişirin. Hepsini mikserden geçirin ve ince süzgeçte süzün.


Tuzunu ve biberini koyup, ısıtın ve servisten önce kremayla karıştırın.


Üzerini ince kıyılmış maydanoz ile süsleyin

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder




İDEAL KİLO HESABI BULMAK İÇİN İLGİLİ KISIMLARI DOLDURUNUZ



Boyunuz   cm




     
Kilonuz   kg İdeal Kilonuz   kg
Yaşınız      
Cinsiyetiniz Fark   kg